Real estate and hotels

Via drie vastgoedbedrijven bezit de Groep twee hotels onder de merknaam Elaïs, alsook woningen, kantoren en magazijnen.


CFE sa (Hôtel Elaïs Kinshasa)
www.hotelelais.com

Sogico sa (Hôtel Elaïs Pointe-Noire)
www.hotelelais.com

OGEPAR is ook actief in het hotelwezen want het is de eigenaar van de hotels ELAIS in Kinshasa (via zijn filiaal CFE) en in Pointe-Noire (via zijn filiaal SOGICO).

Hotel ELAIS in Pointe-Noire, economische metropool in de Republiek Congo, situeert zich langs de hoofdlaan in het hart van het zakencentrum, op slechts 10 minuten van de luchthaven en op slechts 800 meter van de kust. Zijn 170 kamers, waarvan 24 studios en 3 appartementen, staan garant voor internationaal 4-sterren comfort. De faciliteiten zijn van uitstekende kwaliteit en men wordt er steeds warm maar zeer efficiënt onthaald. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid voor niet minder dan 90 wagens. Omgeven door 2.5 hectare tuinen, is ELAIS Pointe-Noire een oase van rust en luxe voor zowel business als leisure. Voor meetings allerhande is dit hotel the place to be. Het merendeel van de kamers kijkt uit op het zwembad en het uitnodigende teak terras. Een tennisterrein en een fitnessruimte maken het plaatje compleet. Het restaurant biedt een internationale keuken, maar is ook gekend en geliefd voor zijn afrikaanse specialiteiten en zijn fruits de mer.

ELAIS Kinshasa is omgeven door een tropische tuin in hart van de hoofstad van de Democratische Republiek Congo. Het hotel telt 63 kamers waaronder ook in aparthotel stijl. Het restaurant naast het zwembad is bijzonder geschikt voor een snellere hap. Wie rustig en uitgebreid wil lunchen of dineren kan terecht in het gastronomische restaurant. Voor alle types van meetings zijn er volledig professioneel uitgeruste conferentiezalen. De sportfaciliteiten in ELAIS Kinshasa zijn uitstekend (zwembad met duikplanken, fitnessruimte, 4 tennisterreinen, 1 basket/volleybalterrein en squashzalen met airco).