Principes van de Groep


Reactiviteit

De aandeelhouder, bestuurders en medewerkers van de Groep zijn toegewijd om in alle omstandigheden het beste van zichzelf te geven. Het feit dat het bedrijf in privéhanden is, zorgt voor een snelle en korte besluitvorming.

Onafhankelijkheid

We koesteren onze onafhankelijkheid bij het maken van beslissingen en zijn meestal enige aandeelhouder van dochterondernemingen. Financiële autonomie is ook een principe waaraan we vasthouden. Daarom is het voor ons belangrijk om te blijven groeien. Dankzij onze sectorale en geografische spreiding is onze Groep beter bestand tegen een crisis in een specifieke sector of deel van de wereld.

Langetermijnvisie

Onze inspanningen situeren zich op de lange termijn. Stabiliteit binnen onze teams is een prioriteit. De duurzaamheid van onze vestigingen primeert boven onmiddellijke winstgevendheid.

Groei

De gerealiseerde winst van de Groep staat ten dienste van haar groei. Om onze klanten innovatieve en kwalitatieve technologie aan te bieden, investeren we elk jaar in onderzoek en ontwikkeling en in moderne infrastructuur. Ook zijn we alert om in de sectoren waarin we actief zijn overname-opportuniteiten te detecteren.